COLECTAREA ȘI RECICLAREA DEȘEURILOR DE TOATE TIPURILE

CINE SUNTEM

TRANS AUTO CORBEANCA

Compania de salubritate Trans Auto Corbeanca este înființată în anul 2012 și suntem cel mai important furnizor de soluții integrate de gestionare a deșeurilor, dar și de alte servicii comunitare.

Suntem o echipa profesionistă și ne motivează simțul responsabilității si curățenia. Scopul nostru este să devenim un partener profesionist și de încredere al cetățenilor comunei Corbeanca și lucrăm constant la acest lucru. Ne dorim ca prin această colaborare să avem  mediu înconjurător curat și bine întreținut și să reducem impactul negativ asupra acestuia.

Investițiile constante în echipamente și mașini au făcut posibilă modernizarea sistemului de colectare a deșeurilor, dar și a segmentului de salubritate stradală și întreținere spații verzi. Pregătirea  profesională a colegilor și angajaților noștri este la fel de importantă, astfel încât serviciile pe care le oferim să  fie de cea mai bună calitate. Prin intermediul acestora, obiectivele generale pe care le ni le propunem sunt dezvoltarea colectării separate a deșeurilor municipale (căutăm să implementăm metode inovative atât în modul de operare, cat si a relația cu clienții), îmbunătățirea instruirii si conștientizării populației privind colectarea separată a deșeurilor, etc.

SERVICII PUBLICE

TRANS AUTO CORBEANCA

Colectarea și reciclarea deșeurilor de toate tipurile reprezintă o problemă de actualitate. Din păcate, ea nu este privită și tratată cu maxim de responsabilitate.
Educația în ceea ce privește gestionarea tuturor categoriilor de deșeuri este primul pas către o societate nu doar curată, ci si către un mediu sănătos. Un aspect important este că acest lucru nu se referă doar la acțiunile autorităților locale. Treptat, noi putem începe cu o gestiune optimă a deșeurilor, chiar din propria gospodărie.
Considerăm că avem o datorie față de noi și față de natură, tocmai de aceea este crucial să fim conștienți că fiecare acțiune pe care o facem pentru mediu este importantă.
Credem cu tărie că, în comuna noastră, simțul civic este cel care tronează și este motorul schimbării. Tocmai de aceea, puterea exemplului este mare, oricine își poate aduce aportul și poate influența pozitiv comunitatea noastră.
Pe scară largă, colectarea responsabilă și reciclarea pot transforma deșeurile pe care le generăm, din problemă în resurse. Din deșeuri se pot produce energie și materiale ce pot fi utilizate în diverse industrii, salvând astfel din resursele naturale ale planetei și diminuând extracția acestora
În același timp, reciclarea este benefică pentru întreg mediul înconjurător, contribuind la scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră (una din cauzele încălzirii globale), o problemă de mare actualitate și importanță cu care se confruntă întreaga planetă.
Ne dorim să fiți informați în permanență cu privire la colectarea selectivă și reciclarea responsabilă a deșeurilor, pentru că este aspect important în realizarea obiectivelor noastre. Utilizam toate canalele de comunicare pentru a ridica nivelul de conștientizare și de responsabilitate socială.

SALUBRIZARE STRADALĂ

Salubrizarea străzilor din comuna Corbeanca se face prin acțiuni manuale și mecanizate ce au ca scop curățarea spațiului public. Ne dorim ca cetățenii comunei să beneficieze de străzi, cu un minim de praf. Utilajele noastre acționează regulat pe străzile comunei noastre, asigurându-se că spațiul public din comună este unul bine întreținut și prietenos.

ÎNGRIJIREA ȘI ÎNTREȚINEREA SPAȚIILOR VERZI

E important să îngrijim natura și să avem în jurul nostru un peisaj care să definească și să reprezinte comuna Corbeanca. Ținem pasul cu modernizarea comunei și avem grijă de imaginea comunei Corbeanca prin acțiuni regulate care să aducă confortul în viața dumneavoastră.

Tundem în mod recurent iarba pe spațiile verzi aflate în administrația primăriei de pe raza comunei noastre, toaletăm arborii și arbuștii pentru o dezvoltarea corectă acestora, dar și a asigura siguranța fiecăruia dintre dumneavoastră

DESZĂPEZIREA

Iarna este un anotimp capricios, care poate cauza foarte ușor probleme, în special atunci când ninge. În acest caz, deszăpezirea este un proces extrem de important, care trebuie să fie unul eficient și rapid. Deși la prima vedere poate fi un proces dificil, prin deszăpezire creștem siguranța traficului rutier și pietonal în condiții de iarnă.

Procesul se realizează atât manual, cât și mecanizat, pe trotuare, pe străzile principale și cele lăturalnice de pe raza comunei noastre.

În măsura în care este necesar, împrăștiem și material antiderapant.