COLECTAREA ȘI RECICLAREA DEȘEURILOR DE TOATE TIPURILE

CINE SUNTEM?

TRANS AUTO CORBEANCA

Compania de salubritate Trans Auto Corbeanca este înființată în anul 2012 și încă de atunci ne concentrăm pentru binele comunei și al fiecărui cetățean.
Suntem o echipă profesionistă, motivată de a avea o comună curată și civilizată și un mediu înconjurător bine întreținut. Suntem partenerii fiecărui locuitor al comunei noastre și venim în sprijinul dumneavoastră.
Continuăm să creștem și investim constant în utilaje moderne, procese de ultimă oră și în pregătirea profesională a colegilor și angajaților noștri, astfel încât serviciile pe care le oferim să fie de cea mai bună calitate. Curățenia gospodăriilor dumneavoastră și a comunei Corbeanca sunt prioritățile noastre și lucrăm continuu pentru acest lucru.

SERVICII

  • Colectare și transport deșeuri menajere și municipale
  • Colectare și transport deșeuri reciclabile
  • Colectare și transport deșeuri vegetale
  • Colectare și transport deșeuri vegetale biodegradabile
  • Colectare și transport deșeuri voluminoase
  • Colectare și transport deșeuri rezultate din construcții

 

SERVICII DOMENIUL PUBLIC

  • Curățenia și salubrizarea stradală
  • Întreținerea spațiilor publice
  • Îngrijirea spațiilor verzi
  • Deszăpezirea, combaterea gheții și a poleiului de pe domeniul public

SALUBRIZARE STRADALĂ

Salubrizarea străzilor din comuna Corbeanca se face prin acțiuni manuale și mecanizate ce au ca scop curățarea spațiului public. Ne dorim ca cetățenii comunei să beneficieze de străzi, cu un minim de praf. Utilajele noastre acționează regulat pe străzile comunei noastre, asigurându-se că spațiul public din comună este unul bine întreținut și prietenos.

ÎNGRIJIREA ȘI ÎNTREȚINEREA SPAȚIILOR VERZI

E important să îngrijim natura și să avem în jurul nostru un peisaj care să definească și să reprezinte comuna Corbeanca. Ținem pasul cu modernizarea comunei și avem grijă de imaginea comunei Corbeanca prin acțiuni regulate care să aducă confortul în viața dumneavoastră.

Tundem în mod recurent iarba pe spațiile verzi aflate în administrația primăriei de pe raza comunei noastre, toaletăm arborii și arbuștii pentru o dezvoltarea corectă acestora, dar și a asigura siguranța fiecăruia dintre dumneavoastră

DESZĂPEZIREA

Iarna este un anotimp capricios, care poate cauza foarte ușor probleme, în special atunci când ninge. În acest caz, deszăpezirea este un proces extrem de important, care trebuie să fie unul eficient și rapid. Deși la prima vedere poate fi un proces dificil, prin deszăpezire creștem siguranța traficului rutier și pietonal în condiții de iarnă.

Procesul se realizează atât manual, cât și mecanizat, pe trotuare, pe străzile principale și cele lăturalnice de pe raza comunei noastre.

În măsura în care este necesar, împrăștiem și material antiderapant.